Leerzame en plezierige zwemlessen voor kinderen en volwassenen in Amersfoort!

Nieuws

Peutersurvival Zwemmen

12 mei 2017
artwork-01-zww

Nederland is een waterrijk land overal om ons heen is vaak water te vinden. Om deze reden willen wij kinderen die nog niet kunnen zwemmen op een leuke manier leren om zich te redden na een val in het water. Met de zomervakantie in aantocht een perfect moment om hier mee te starten. (meer…)

Vacature zweminstructeur

10 april 2017
Zwemmen_GF_028

Voor onze zwemschool in Amersfoort en Zeist zijn wij op zoek naar gekwalificeerde zweminstructeurs. We zijn vooral op zoek naar ondersteuning op zaterdag.  Tijden en uren zijn bespreekbaar en flexibel in te delen. (meer…)

Zwemles tussen de kampioenen

21 november 2016
Urbandale and Des Moines Pool Builders

Vanaf vandaag 21 november loopt onze nieuwe zwemcampagne “Zwemles tussen de kampioenen”. In Zeist, Den Dolder, Driebergen-Rijsenburg, Doorn, Leersum, Amerongen en Maarn kom je ons gedurende 2 weken tegen op de displays langs de weg. (meer…)

Met kleding zwemmen

11 november 2016
Zwemmen_GF_001

Wat moet ik mijn kind aantrekken?

Zodra je kind meer vaardigheden van het A diploma beheerst, geeft de instructeur aan dat er met kleding gezwommen moet gaan worden. (meer…)

Flexie het zeepaardje

13 september 2016
schermafbeelding-2016-09-13-om-17-02-43

We hebben niet stil gezeten in de zomer en zijn druk bezig geweest om een nieuw beloningssysteem te ontwerpen voor de kinderen die bij ons zwemmen voor het A, B of C diploma. (meer…)