Leerzame en plezierige zwemlessen voor kinderen en volwassenen in Amersfoort!

Zwemles in Amersfoort

Privézwemles

Zwemmen_GF_013

Privézwemles bij Get Flexible betekent dat er gezwommen wordt in groepjes van max. 3 personen*. Door de individuele aandacht wordt elke beweging gezien en zo nodig gecorrigeerd.

(meer…)

Groepszwemles

Zwemmen_GF_006

Gezellige en effectieve zwemles in een kleine groep voor het A, B of C diploma. Je kind zwemt één keer per week op een vaste dag en tijdstip met een vaste instructeur (uitzonderingen hierbij zijn vakanties of bij afwezigheid, dan neemt een collega de zwemles over). (meer…)

5-Maanden

Zwemmen_GF_010

Voor de snelle zwemmer die al een basis heeft, kan het A-diploma binnen 5 maanden worden gehaald. Deze cursus wordt gegeven in een groepje van max. 5 kinderen per instructeur. Gedurende 20 lessen van twee uur leert je kind de vaardigheden die nodig zijn voor het A-diploma. (meer…)

Snelcursus

Zwemmen_GF_005

Voor de snelle zwemmer die al een basis heeft, kan in één vakantieweek het A, B of C diploma worden gehaald. Wij doen altijd een vrijblijvende screening om samen te bepalen of dit de juiste zwemvorm is voor de kinderen.   (meer…)

C+ zwemles

Zwemmen_GF_001

De C+ zwemles is bedoeld voor kinderen die na het C diploma door willen blijven zwemmen en nog meer vaardigheden willen leren. Het C+ zwemles bestaat uit 5 fases, elk afgesloten met een apart certificaat. (meer…)

Zwemles volwassenen

Zwemmen_GF_017

Zwemles voor volwassenen bij Get Flexible is mogelijk voor alle leeftijden: je bent immers nooit te oud om te leren. Denk hierbij aan het halen van je zwemdiploma’s, het overwinnen van je zwemangst of het verbeteren van je zwemslagen (bijv. ter voorbereiding op een triatlon of behaalde (sport)opleiding). We bespreken graag de mogelijkheden.

(meer…)

Ouder & Kind

Zwemmen_GF_016

Met ouder & kind zwemmen laat je je kind(eren) op een plezierige en laagdrempelige manier kennis maken met het water. De cursussen hebben een speels karakter: er wordt gezongen en er worden verschillende spelletjes en oefeningen gedaan. Een kind leert zo spelenderwijs watervrij te worden en het geeft een goede basis voor zwemlessen in de toekomst. (meer…)

Peuterzwemles

Zwemmen_GF_035

Peuterzwemles is voor de waterratten die niet kunnen wachten om te leren zwemmen. Met deze lessen bereiden kinderen zich spelenderwijs voor op het diploma zwemmen. (meer…)

Ice Alert

Zwemmen_GF_004

Zodra het begint te vriezen krijgt iedereen schaatskriebels: schaatsen worden tevoorschijn gehaald en we willen zo snel mogelijk het ijs op. Helaas worden de gevaren op het ijs onderschat. In de cursus Ice Alert leert je kind om te gaan met de gevaren van het ijs. (meer…)

Snorkelen

Zwemmen_GF_038

In deze cursus worden alle aspecten van het snorkelen aangeleerd, zodat je kind op vakantie veilig en met veel plezier de onderwaterwereld kan ontdekken.  (meer…)