Leerzame en plezierige zwemlessen voor kinderen en volwassenen in Amersfoort!

Met ouder & kind zwemmen laat je je kind(eren) op een plezierige en laagdrempelige manier kennis maken met het water. De cursussen hebben een speels karakter: er wordt gezongen en er worden verschillende spelletjes en oefeningen gedaan. Een kind leert zo spelenderwijs watervrij te worden en het geeft een goede basis voor zwemlessen in de toekomst.

Ouder & kind zwemmen vindt plaats op vrijdagochtenden gedurende de schoolweken. Lessen duren een half uur en er kan op elk gewenst moment in het jaar worden gestart. Er is géén ouder & kind zwemmen tijdens de schoolvakanties en op nationale feestdagen.

Voorwaarden voor deelname

Ouder & kind zwemmen is voor kinderen vanaf 3 maanden tot 3 jaar.

De leeftijdsindelingen van de groepen zijn als volgt:
09.00 – 09.30 voor kinderen vanaf 3 maanden tot 1 jaar
09.30 – 10.00 voor kinderen van 1-2 jaar
10.00 – 10:30 voor kinderen van 2-3 jaar
10:30 – 11.00 voor kinderen van 3-4 jaar

Locatie

Alle zwemlessen worden gegeven in het zwembad van Club Pellikaan (de Brand 5, Amersfoort) en zijn toegankelijk voor zowel leden als niet-leden.

Tarieven
  • Het lesgeld bedraagt € 36,75 per maand voor niet-leden.
  • Leden van de Pellikaan kunnen kosteloos deelnemen aan de lessen.
  • De eerste afschrijving is inclusief € 12,50 aan eenmalige inschrijfkosten.

Het lesgeld wordt in tien gelijke maandelijkse termijnen van het bij ons bekende rekeningnummer afgeschreven van september tot en met juni. Op jaarbasis wordt er in die tien termijnen voor 40 lessen betaald, wat compenseert voor de vakantieweken waarin niet gezwommen wordt.

Bij opzegging geldt een opzegtermijn van 1 maand. Bij overstap naar een andere lesvorm (bijv. privé zwemles) geldt de opzegtermijn niet.

Inschrijving is vrijblijvend. Er worden pas kosten in rekening gebracht zodra jij en je kind starten.

Contact

We informeren je graag persoonlijk verder over alle mogelijkheden en tarieven.

Neem vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)6 28 76 25 85 vul het contactformulier of inschrijfformulier in. Na ontvangst nemen we zo snel mogelijk contact met je op.