Leerzame en plezierige zwemlessen voor kinderen en volwassenen in Amersfoort!

Peuterzwemles is voor de waterratten die niet kunnen wachten om te leren zwemmen. Met deze lessen bereiden kinderen zich spelenderwijs voor op het diploma zwemmen.

Je kind zwemt één keer per week. Lessen duren een half uur en er kan op elk gewenst moment in het jaar worden gestart. Er is géén peuterzwemles tijdens de schoolvakanties en op nationale feestdagen.

Voorwaarden voor deelname

Peuterzwemles is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Locatie

Alle zwemlessen worden gegeven in het zwembad van Club Pellikaan (de Brand 5, Amersfoort) en zijn toegankelijk voor zowel leden als niet-leden.

Tarieven

De peuterzwemles duurt een half uur.

  • Het lesgeld bedraagt € 36,75 per maand voor zowel leden als niet-leden van de Pellikaan.
  • De eerste afschrijving is inclusief € 12,50 aan eenmalige inschrijfkosten.

Het lesgeld wordt in tien gelijke maandelijkse termijnen van het bij ons bekende rekeningnummer afgeschreven van september tot en met juni. Op jaarbasis wordt er in die tien termijnen voor 40 lessen betaald, wat compenseert voor de vakantieweken waarin niet gezwommen wordt.

Bij opzegging geldt een opzegtermijn van 1 maand. Bij overstap naar een andere lesvorm (bijv. privé zwemles) geldt de opzegtermijn niet.

Inschrijving is vrijblijvend. Er worden pas kosten in rekening gebracht zodra je kind gaat starten.

Contact

We informeren je graag persoonlijk verder over alle mogelijkheden en tarieven.

Neem vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)6 28 76 25 85 vul het contactformulier of inschrijfformulier in. Na ontvangst nemen we zo snel mogelijk contact met je op.