Leerzame en plezierige zwemlessen voor kinderen en volwassenen in Amersfoort!

Wij verzorgen een aantal speciale zwemlessen en- activiteiten voor kinderen denk daarbij aan peuterzwemmen en onze cursus Ice-Alert.

Ice-Alert

Zodra het begint te vriezen krijgt iedereen schaatskriebels: schaatsen worden tevoorschijn gehaald en we willen zo snel mogelijk het ijs op. Helaas worden de gevaren op het ijs onderschat. In de cursus Ice Alert leert je kind om te gaan met de gevaren van het ijs. Hoe ga je voorbereid het ijs op en wat doe je als jij of je vriendje erdoorheen zakt?

Voorwaarden voor deelname

Geschikt voor kinderen met minimaal een A diploma.

Tarieven

De cursus Ice Alert bestaat uit 2 dagdelen van 2 uur en kost totaal € 75,-. Dag 1 bestaat uit theorie en praktijk in gewone zwemkleding. Op dag 2 wordt er geoefend in winterkleding.

Peuterzwemles

Peuterzwemles is voor de waterratten die niet kunnen wachten om te leren zwemmen. Met deze lessen bereiden kinderen zich spelenderwijs voor op het diploma zwemmen. Je kind zwemt één keer per week. Lessen duren een half uur en er kan op elk gewenst moment in het jaar worden gestart. Er is géén peuterzwemles tijdens de schoolvakanties en op nationale feestdagen.

Voorwaarden voor deelname

Peuterzwemles is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Tarieven

• Het lesgeld bedraagt € 36,75 per maand voor zowel leden als niet-leden van de Pellikaan.
• Bij opzegging geldt een opzegtermijn van 1 maand. Bij overstap naar een andere lesvorm (bijv. privé zwemles) geldt de opzegtermijn niet.

 

Locatie

Alle zwemlessen worden gegeven in het zwembad van Club Pellikaan (de Brand 5, Amersfoort) en zijn toegankelijk voor zowel leden als niet-leden.

Contact

Wij informeren je graag persoonlijk verder over alle mogelijkheden en tarieven.

Neem vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)6 28 76 25 85 of mail ons via zwemmen@getflexible.nl  in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.