Leerzame en plezierige zwemlessen voor kinderen en volwassenen in Amersfoort!

Voor de snelle zwemmer die al een basis heeft, kan het A-diploma binnen 5 maanden worden gehaald. Deze cursus wordt gegeven in een groepje van max. 5 kinderen per instructeur. Gedurende 20 lessen van twee uur leert je kind de vaardigheden die nodig zijn voor het A-diploma.

Voorwaarden voor deelname

Voor de 5-maandencursus geldt dat deelname geschikt is voor kinderen van minimaal 5 jaar en na screening op voldoende vaardigheid door één van onze instructeurs. Lukt het niet om binnen deze 20 lessen het diploma te halen, dan mag je kind kosteloos in de groep meezwemmen tot aan het volgende afzwemmoment.

Locatie

Alle zwemlessen worden gegeven in het zwembad van Club Pellikaan (de Brand 5, Amersfoort) en zijn toegankelijk voor zowel leden als niet-leden.

Tarieven

De pakketprijs voor de 5 maanden cursus bedraagt € 850,- inclusief inschrijfgeld en diplomakosten. Dit bedrag wordt in 4 termijnen betaald door middel van automatische incasso.

De eerstvolgende cursus zal starten vanaf september 2017. Deze vindt in principe altijd plaats op zondagochtend. Bij voldoende animo voor de dinsdag en/of donderdag zal op deze dagen ook een 5-maanden cursus starten.

Contact

We informeren je graag persoonlijk verder over alle mogelijkheden en tarieven.

Neem vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)6 28 76 25 85 vul het contactformulier of inschrijfformulier in. Na ontvangst nemen we zo snel mogelijk contact met je op.