Leerzame en plezierige zwemlessen voor kinderen en volwassenen in Amersfoort!

Gezellige en effectieve zwemles in een kleine groep voor het A, B of C diploma. Je kind zwemt één keer per week op een vaste dag en tijdstip met een vaste instructeur (uitzonderingen hierbij zijn vakanties of bij afwezigheid, dan neemt een collega de zwemles over).

Ons advies is pas te starten met zwemlessen als de kinderen gewend zijn op de basisschool, zodat ze genoeg energie hebben om te leren zwemmen. Voor kinderen die al een basis hebben omdat ze bijvoorbeeld al ergens anders hebben gezwommen, kijken we graag welk groep aansluit qua zwemniveau.

Er is géén groepszwemles tijdens de schoolvakanties en op nationale feestdagen. Het is niet mogelijk om groepszwemles in te halen i.v.m. vakanties of ziekte.

Afzwemmen

Er wordt vier keer per jaar afgezwommen. De instructeur geeft je kind op voor het proefzwemmen zodra alle vereiste vaardigheden voor het diploma worden beheerst. Wordt er met een positief resultaat proef gezwommen, dan krijgt je kind een uitnodiging voor het afzwemmen. Hier maken we echt een feestje van!

Privé zwemmen als extra ondersteuning bij de groepslessen

Kinderen die groepszwemlessen volgen kunnen extra privézwemmen afnemen om extra aandacht te besteden aan vaardigheden waar ze op vast lopen, om continuïteit te behouden tijdens de vakanties, of als extra oefening voor het proef- en afzwemmen. Ook kan er volledig worden overgestapt op privélessen, mocht blijken dat deze lesvorm beter aansluit bij je kind. Klik hier voor meer informatie over privé zwemmen.

Locatie

Alle zwemlessen worden gegeven in het zwembad van Club Pellikaan (de Brand 5, Amersfoort) en zijn toegankelijk voor zowel leden als niet-leden.

Tarieven

Een groepszwemles is kleinschalig en duurt 45 minuten.

  • Het lesgeld bedraagt € 59,– per maand voor niet-leden
  • Het lesgeld bedraag € 44,– per maand voor leden van de Pellikaan
  • De eerste afschrijving is inclusief € 12,50 aan eenmalige inschrijfkosten
  • Afzwemmen bedraagt € 34,– per diploma

Het lesgeld wordt in tien gelijke maandelijkse termijnen van het bij ons bekende rekeningnummer afgeschreven van september tot en met juni. Op jaarbasis wordt er in die tien termijnen voor 40 lessen betaald, wat compenseert voor de vakantieweken waarin niet gezwommen wordt.

Groepszwemles vindt plaats van maandag tot en met zaterdag, na schooltijden. Qua tijden houden we rekening met scholen met continu roosters en scholen die dat nog niet hebben. Bij inschrijving kunnen er twee voorkeursdagen worden opgeven. We delen in op basis van volgorde van inschrijving.

Mocht je onverhoopt de groepszwemlessen vóór het behalen van het diploma willen opzeggen, dan is de opzegtermijn 1 maand. Bij overstap naar een andere lesvorm (bijv. privé zwemles) geldt de opzegtermijn niet.

Inschrijving is vrijblijvend. Er worden pas kosten in rekening gebracht zodra je kind gaat starten.

Contact

We informeren je graag persoonlijk verder over alle mogelijkheden en tarieven.

Heeft je kind al een A diploma of al eerder zwemles gehad? Kinderen die al ergens anders hebben gezwommen kunnen instromen. We maken graag een afspraak voor een screening om te zien welke lesvorm en instroomniveau het meest geschikt is voor je kind.

Groepszwemles is bij ons ook mogelijk via het Jeugdsportfonds.

Neem vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)6 28 76 25 85 per mail via groepszwemmen@getflexible.nl of vul het contactformulier of inschrijfformulier in. Na ontvangst nemen we zo snel mogelijk contact met je op.