Leerzame en plezierige zwemlessen voor kinderen en volwassenen in Amersfoort!

Privézwemles bij Get Flexible betekent dat er gezwommen wordt in groepjes van max. 3 personen*. Door de individuele aandacht wordt elke beweging gezien en zo nodig gecorrigeerd.

De voordelen van privézwemles:

 1. Efficiënt: de tijd die nodig is voor het behalen van een diploma kan met privézwemles versneld worden.
 2. Effectief: kinderen komen het water niet uit, tenzij zij erin moeten springen vanaf de kant. Ook de instructeur bevindt zich in het water.
 3. Continuïteit: er is een vaste instructeur en er is geen vakantiestop, lessen gaan altijd door (met uitzondering van nationale feestdagen).
 4. Flexibel: lessen kunnen, mits tijdig gecommuniceerd, kosteloos verzet/geannuleerd worden. De kosten per les passen zich aan het aantal kinderen aan.
 5. Geen wachtlijsten: wij vinden altijd wel een plek van maandag tot en met zaterdag, tijden zijn in overleg.
 6. Geschikt voor iedereen en voor alle leeftijden: door de individuele aanpak kunnen kinderen al vroeg beginnen met zwemles. Ook kinderen met een beperking kunnen bij ons leren zwemmen. Voor volwassenen die graag hun zwemvaardigheden willen bijspijkeren of een zwemdiploma willen behalen is privézwemles tevens uitermate geschikt.

*Bij privézwemles voor kinderen geldt dat ”alleen-zwemmen” alleen mogelijk is op advies van de instructeur, een medische indicatie of wegens afmelding van andere groepsleden. 

Afzwemmen

Er wordt vier keer per jaar afgezwommen. De instructeur geeft je kind op voor het proefzwemmen zodra alle vereiste vaardigheden voor het diploma worden beheerst. Wordt er met een positief resultaat proef gezwommen, dan krijgt je kind een uitnodiging voor het afzwemmen. Hier maken we echt een feestje van! Voor volwassenen die hun zwemdiploma willen behalen wordt er afgezwommen in de les zodra alle vereiste vaardigheden worden beheerst.

Privézwemles als extra ondersteuning bij de groepslessen

Kinderen die groepslessen volgen kunnen extra privézwemles afnemen om extra aandacht te besteden aan vaardigheden waar ze op vast lopen, om continuïteit te behouden tijdens de vakanties, of als extra oefening voor het proef- en afzwemmen.

Locatie

Alle zwemlessen worden gegeven in het zwembad van Club Pellikaan (de Brand 5, Amersfoort) en zijn toegankelijk voor zowel leden als niet-leden.

Tarieven

Privézwemlessen zijn intensief: door de individuele begeleiding kan elke beweging gecorrigeerd worden en kan tevens de tijd waarin het diploma behaald wordt verkort worden. Privézwemlessen duren een half uur.

De kosten voor de  privé lessen zijn afhankelijk van het aantal kinderen in de groep. De kosten zijn per maand:

 • € 95,33 per maand bij 3 kinderen in een groepje
 • € 104,– per maand bij 2 kinderen in een groepje
 • € 130,– per maand als er alleen wordt gezwommen

Voor proef- en afzwemmen gelden andere tarieven:

 • Proefzwemmen: € 18,– per diploma
 • Afzwemmen: € 34,– per diploma

Inschrijving is vrijblijvend. Er worden pas kosten in rekening gebracht zodra je kind gaat starten. Bij privézwemlessen hoeft geen inschrijfgeld betaald te worden.

Contact

We informeren je graag persoonlijk verder over alle mogelijkheden en tarieven.

Heeft je kind al een A diploma of al eerder zwemles gehad? Kinderen die al ergens anders hebben gezwommen kunnen instromen. We maken graag een afspraak voor een screening om te zien welke lesvorm en instroomniveau het meest geschikt is voor je kind.

Neem vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)6 28 76 25 85 vul het contactformulier of inschrijfformulier in. Na ontvangst nemen we zo snel mogelijk contact met je op.