Leerzame en plezierige zwemlessen voor kinderen en volwassenen in Amersfoort!

Voor de snelle zwemmer die al een basis heeft, kan in één vakantieweek het A, B of C diploma worden gehaald. Wij doen altijd een vrijblijvende screening om samen te bepalen of dit de juiste zwemvorm is voor de kinderen.  Snelcursussen worden gegeven tijdens iedere schoolvakantie, maar er bestaat ook de mogelijkheid voor een snelcursus op maat gedurende het jaar. In de zomervakantie wordt de snelcursus gegeven in de eerste en laatste week. Daarnaast geven wij ook snelcursussen in de in de kerstvakantie, voorjaarsvakantie, meivakantie en herfstvakantie.

Snelcursus zwemmen A diploma

Gedurende 6 lessen van 3,5 uur leert je kind in een groepje van max. 5 kinderen de vaardigheden die nodig zijn voor het A-diploma. De 7e dag is het feest en wordt er afgezwommen.

De eerstvolgende snelcursus voor het A diploma vindt plaats:
Van maandag 2 tot 7 januari van 11:00-14:30.

Snelcursus zwemmen B of C diploma

Gedurende 5 lessen van 2 uur leert je kind in een groepje van max. 9 kinderen de vaardigheden die nodig zijn voor het B of C diploma. De 6e dag is het feest en wordt er afgezwommen.

De eerstvolgende snelcursus voor het B diploma vindt plaats in de kerstvakantie:
Van maandag 2 tot 7 januari van 11:00-14:30.

Tijdens de lessen voor het A, B en C diploma is er uiteraard tijd voor ontspanning en om wat te eten en te drinken.

Er kunnen ook snelcursussen op maat gegeven worden, bijvoorbeeld voor expats. Tijdens vakanties maar ook gedurende het jaar.

Lukt het niet om binnen deze week het zwemdiploma te halen, dan mag je kind kosteloos in de groep meezwemmen tot aan het volgende afzwemmoment.

Locatie

Alle zwemlessen worden gegeven in het zwembad van Club Pellikaan (de Brand 5, Amersfoort) en zijn toegankelijk voor zowel leden als niet-leden.

Tarieven

De snelcursus voor het A diploma bedraagt € 850,- inclusief inschrijfgeld en diplomakosten. Dit bedrag dient voorafgaande aan de cursus te worden voldaan door middel van bankoverschrijving.

De snelcursus voor het B of C diploma bedraagt € 350,- inclusief inschrijfgeld en diplomakosten. Dit bedrag dient voorafgaande aan de cursus te worden voldaan door middel van bankoverschrijving.

Contact

We informeren je graag persoonlijk verder over alle mogelijkheden en tarieven.

Neem vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)6 28 76 25 85, per mail via zwemmen@getflexible.nl  of vul het contactformulier of inschrijfformulier in. Na ontvangst nemen we zo snel mogelijk contact met je op.