Leerzame en plezierige zwemlessen voor kinderen en volwassenen in Amersfoort!

Groepszwemles

Gezellige en effectieve zwemles in een kleine groep voor het A, B of C diploma. Je kind zwemt één keer per week op een vaste dag en tijdstip met een vaste instructeur. Voor kinderen die al een basis hebben omdat ze bijvoorbeeld al ergens anders hebben gezwommen, kijken we graag welk groep aansluit qua zwemniveau.

Afzwemmen

Er wordt vier keer per jaar afgezwommen. De instructeur geeft je kind op voor het proefzwemmen zodra alle vereiste vaardigheden voor het diploma worden beheerst. Wordt er met een positief resultaat proef gezwommen, dan krijgt je kind een uitnodiging voor het afzwemmen. Hier maken we echt een feestje van!

Privé zwemmen als extra ondersteuning bij de groepslessen

Kinderen die groepszwemlessen volgen kunnen extra privézwemmen afnemen om extra aandacht te besteden aan vaardigheden waar ze op vast lopen, om continuA?teit te behouden tijdens de vakanties, of als extra oefening voor het proef- en afzwemmen. Ook kan er volledig worden overgestapt op privélessen, mocht blijken dat deze lesvorm beter aansluit bij je kind. Klik hier voor meer informatie over privé zwemmen.

Locatie

Alle zwemlessen worden gegeven in het zwembad van Club Pellikaan (de Brand 5, Amersfoort) en zijn toegankelijk voor zowel leden als niet-leden.