Leerzame en plezierige zwemlessen voor kinderen en volwassenen in Amersfoort!

Nieuws

IN 1 week zwemmen als een vis!

22 januari 2018
Schermafbeelding 2017-12-04 om 12.13.35

Op zondag 25 februari a.s. is er weer een snelcursus van een week voor het A, B en C diploma. In 1 week behalen de kinderen hun diploma.

We beginnen op zondag 25 februari en we zwemmen af op zaterdag 3 maart. Voor meer informatie en inschrijven klik hier.

Small group zwemles voor ABC

4 december 2017
Schermafbeelding 2017-12-04 om 12.13.35

Is je zoon of dochter vier jaar of ouder? Dan is het tijd voor zwemles! We werken in groepjes van maximaal vier kinderen, waardoor er veel ruimte is voor persoonlijk aandacht, er is geen wachtlijst en de zwemles duurt 30 minuten. Deze zwemles is op lokatie van Club Pellikaan en is toegankelijk voor iedereen en kost €64,- per maand.

Eenmalige inschrijfkosten en examenkosten bedragen €50,-  (meer…)

De decembermaand

15 november 2017
Zwemmen_GF_023

In de maand december worden er weer diverse activiteiten georganiseerd. Zo wordt er afgezwommen voor het A, B en C diploma en is er in de kerstvakantie weer een snelcursus.

(meer…)

Coordinatie zwemmen

15 november 2017
bovenaan

Vanaf heden kun je van maandag tot en met vrijdag terecht met alle vragen omtrent de zwemlessen in het restaurant van Club Pellikaan.

In de middag is altijd iemand van het Get Flexible zwemteam aanwezig om al uw vragen te beantwoorden. (meer…)

Vriendje of vriendinnetje mee?

15 november 2017
actioncam

ACTIE: Neem een vriendje of vriendinnetje mee!

Wist je dat je kindje altijd een vriendje of vriendinnetje mee mag nemen naar de zwemles om een keertje proef te zwemmen? Geef het wel even aan vantevoren want dan houden we daar rekening mee (max. 1 kindje per keer, graag aanmelden via zwemmen@getflexible.nl). (meer…)

Groepszwemles

13 november 2017
Zwemmen_GF_023

Gezellige en effectieve zwemles in een kleine groep voor het A, B of C diploma. Je kind zwemt één keer per week op een vaste dag en tijdstip met een vaste instructeur. Voor kinderen die al een basis hebben omdat ze bijvoorbeeld al ergens anders hebben gezwommen, kijken we graag welk groep aansluit qua zwemniveau. (meer…)

Peutersurvival Zwemmen

12 mei 2017
artwork-01-zww

Nederland is een waterrijk land overal om ons heen is vaak water te vinden. Om deze reden willen wij kinderen die nog niet kunnen zwemmen op een leuke manier leren om zich te redden na een val in het water.  (meer…)

Vacature zweminstructeur

10 april 2017
Zwemmen_GF_028

Voor onze zwemschool in Amersfoort zijn wij op zoek naar gekwalificeerde zweminstructeurs. We zijn vooral op zoek naar ondersteuning op zaterdag. Tijden en uren zijn bespreekbaar en flexibel in te delen. (meer…)

Zwemles tussen de kampioenen

21 november 2016
Urbandale and Des Moines Pool Builders

Vanaf vandaag 21 november loopt onze nieuwe zwemcampagne “Zwemles tussen de kampioenen”. In Zeist, Den Dolder, Driebergen-Rijsenburg, Doorn, Leersum, Amerongen en Maarn kom je ons gedurende 2 weken tegen op de displays langs de weg. (meer…)