Nieuws

70 dagen challenge


Yes! De sportscholen zijn weer open! Heb je de afgelopen maanden ook te weinig gesport ? Ben je minder fit geworden, een aantal kilo’s aangekomen of moet het roer gewoon om? Meld je dan nu aan voor de 70 dagen challenge!

In 70 dagen werkt een personal trainer met jou aan een gezonde leefstijl. Samen bepaal je jouw doelen, die worden omgezet in een realistisch en haalbaar plan. Of je nou wil afvallen, je conditie verbeteren of spiermassa wil opbouwen, samen gaan we voor het beste resultaat!
 
Wat je krijgt:
• 1 op 1 introductiegesprek met personal trainer
• Fitheidtest en een uitgebreide weging
• Kick-off met de andere challengers
• 1 x per week personal training @Club Pellikaan
• 2 x per week small group training @Club Pellikaan
• Wekelijks heerlijke voedingsschema’s
• 10 dagen Sportvasten (sportvasten.nl)
• 24/7 persoonlijke coaching
• Groepswhatsapp met de andere challengers
• Afsluiting met een weegmoment en een healthy borrel

STARTDATA:
27/7, 10/8, 24/8

ALLEEN VOOR LEDEN VAN CLUB PELLIKAAN
NU VAN 1500,- EURO VOOR 1095,- EURO

Meld je aan via info@getflexible.nl of bel 06 14 23 48 20

Vakantiepret

Eindelijk, vakantie!
Vroeger keek ik halsreikend uit naar een paar weken vrij met mijn lief; met z’n tweetjes heerlijk genieten op een tropisch eiland met zonovergoten stranden, heerlijk eten en de meest exotische cocktails (meer…)

Overmoedig

Hoe objectief ben je nu in feite als liefhebbende moeder?

In mijn beleving is Lisa werkelijk een natuurtalent in álles; toen ze net 14 maanden was kreeg ik al visioenen van de wereld-danskampioenschappen voor peuters, met mijn Lisa stralend op nummer 1 🙂 Totdat mijn realistische partner me (meer…)

Dresscode

Echt grappig!

Blijkbaar moeten kinderen, voor het behalen van hun A-diploma, ook met kleding aan kunnen zwemmen… Lijkt mij heel erg oncomfortabel, maar goed, ik kan me ook wel weer voorstellen dat het heel erg nuttig is. (meer…)

Lichtpuntje

Wat een dag heb ik vandaag gehad… Als ik nu niet zo opgelucht zou zijn geweest dat hij voorbij is, dan zou ik uit pure frustratie in een enorme huilbui uitbarsten, met zo af en toe wat scheldwoorden ertussen die ik hier wellicht niet mag herhalen.

(meer…)

Enthousiast!

Lisa is de afgelopen weken echt enorm bezig met het leren zwemmen… Het is echt fascinerend om te zien hoe het haar bezighoudt, terwijl het toch maar een half uurtje per week is! Ze wil nu zelfs met haar zwemleraar trouwen; haar arme vader spreekt t niet direct uit, maar ik bespeur toch enige jaloezie 😀

(meer…)

The Switch

Zo, de eerste paar keer zwemles zitten erop.

Ergens had ik gedacht dat ik in deze fase van het proces manlief ondertussen dusdanig voldoende gemanipuleerd had, dat HIJ degene zou zijn die ons meisje met een oprechte-maar-toch-enigszins-gedwongen-liefdevolle-glimlach naar het zwembad zou begeleiden…

Hoe anders kan het lopen!

We hebben gedurende één week een gratis gezinslidmaatschap mogen ontvangen bij Club Pellikaan toen Lisa met haar lessen begon. In eerste instantie moest ik hier een beetje om lachen; normaal gesproken ben ik namelijk slechts extreem gemotiveerd om zo weinig mogelijk te bewegen…

Maar goed, als rasechte Nederlander sla ik iets wat gratis is zeker niet af en heb daarom al menig lesje Body Attack, Zumba en Yoga gevolgd. En wonder boven wonder; ik ben een beetje verslaafd aan het worden lijkt het wel!

Waar ik in eerste instantie de seconden tot het einde van de les zorgvuldig aan het aftellen was, ben ik nu eerder teleurgesteld wanneer ik mijn spulletjes weer kan pakken en ga kijken of Chantal weer heerlijk heeft geslapen bij de kinderclub en al haar energie heeft gespaard om mij thuis weer mee te plagen.

Het mooie is ook nog eens dat ik het nu kan combineren met de zwemles van Lisa, wat mij een extra excuus geeft om nog even weg te zakken in een heerlijke sofa met een zalig drankje. Voor mijn meisje is er bovendien nog meer leuks; van Peutergym tot een fanatieke Judoles om haar nog een beetje extra uit te putten.

Dus, na deze week is ons gezinnetje ook lid bij Pellikaan. Ik heb ons maar direct voor een jaar vastgelegd, wie weet ontmoet ik nu mijn ‘killer-body’ eens!

En zo maken mijn lieftallige partner en ik iedere keer weer ruzie over wie er nú met Lisa mee mag en wie er thuis blijft om de boodschappen te doen en voor het eten te zorgen. Want ook híj blijkt nu onder zijn ‘love-handles’ iets aan spiermassa ontdekt te hebben…

Gelukkig is hij dan wellicht fysiek sterker, ik ben verbaal duidelijk zijn meerdere. En anders gooi ik gewoon mijn charmes in de strijd, plus het dreigement een weekendje weg met vriendinnen te plannen.

 

Sanne (36) is freelance journaliste en schrijfster, getrouwd met Martijn (40) en moeder van Lisa (3) en Chantal (0). Zij schrijft wekelijks een stukje over haar belevenissen als Zwemmoeder bij Club Pellikaan.

Als een vis…

Het was enorm geslaagd!

Lisa blijkt een klein talentje te zijn, iets wat ik eerlijk gezegd van tevoren nooit had durven dromen… Niet lullig bedoeld, maar ze is op zijn zachtst gezegd nogal onhandig en hardleers, net als haar moeder trouwens. Misschien zijn er toch zwemgenen van een onbekende verre voorouder naar boven komen drijven, hoewel me dat sterk lijkt? (meer…)

Laat het los

De dag van de eerste zwemles is aangebroken!

Wonder boven wonder is het me gelukt om de meiden op tijd en daarbij ook nog eens redelijk toonbaar in de auto te hebben zitten.Waar mijn ambitie vroeger nog dusdanig onrealistisch was dat ik hen en mijzelf eruit wilde laten zien alsof we rechtstreeks uit een Magazine over The Perfect Family gelopen zijn, (meer…)

DE KEUZE

Lisa is nu officieel ingeschreven voor haar ABC zwemmena!

Stiekem krijg ik bij zoiets toch het gevoel dat ik weer een grote stap in het moederschap gezet heb; in de categorie BESCHERMING komt het Leren zwemmen toch zeker op gelijk niveau te staan met het continu als levend vangnet fungeren om blauwe plekken te voorkomen.

(meer…)