Leerzame en plezierige zwemlessen voor kinderen en volwassenen in Amersfoort!

Zwemles in Amersfoort

Small group

Schermafbeelding 2017-12-04 om 12.13.35

Is je zoon of dochter vier jaar of ouder? Dan is het tijd voor zwemles! We werken in groepjes van maximaal vier kinderen, waardoor er veel ruimte is voor persoonlijk aandacht, er is geen wachtlijst en de zwemles duurt 30 minuten. Deze zwemles is op locatie van Club Pellikaan en is toegankelijk voor iedereen.
(meer…)

Privézwemmen

Zwemmen_GF_013

Privézwemles bij Get Flexible betekent dat er gezwommen wordt in groepjes van max. 3 kinderen. Bij privézwemles voor kinderen geldt dat ”alleen-zwemmen” alleen mogelijk is op advies van de instructeur, of een medische indicatie. Privézwemlessen duren een half uur.

(meer…)

C+ small group

Zwemmen_GF_001

De C+ zwemles is bedoeld voor kinderen die na het C diploma door willen blijven zwemmen en nog meer vaardigheden willen leren. Het C+ zwemles bestaat uit 5 fases, elk afgesloten met een apart certificaat. (meer…)

5-Maanden snelcursus

Zwemmen_GF_010

Voor de snelle zwemmer die al een basis heeft, kan het A-diploma binnen 5 maanden worden gehaald. Deze cursus wordt gegeven in een groepje van max. 6 kinderen per instructeur. Gedurende 20 lessen van twee uur leert je kind de vaardigheden die nodig zijn voor het A-diploma. De 5 maanden cursus bieden wij aan op zondag. Bij voldoende animo kunnen wij de cursus ook op dinsdag en/of donderdag aanbieden.

(meer…)

Week snelcursus

Schermafbeelding 2017-12-04 om 12.13.35

Voor de snelle zwemmer die al een basis heeft, kan in één vakantieweek het A, B of C diploma worden gehaald.
(meer…)

Volwassenen Zwemles

Zwemmen_GF_017

Zwemles voor volwassenen bij Get Flexible is mogelijk voor alle leeftijden: je bent immers nooit te oud om te leren. Denk hierbij aan het halen van je zwemdiploma’s, het overwinnen van je zwemangst of het verbeteren van je zwemslagen (bijv. ter voorbereiding op een triatlon of behaalde (sport)opleiding). We bespreken graag de mogelijkheden.

(meer…)

Ouder & Kind

Zwemmen_GF_016

Met ouder & kind zwemmen laat je je kind(eren) op een plezierige en laagdrempelige manier kennis maken met het water. De lessen hebben een speels karakter: er wordt gezongen en er worden verschillende spelletjes en oefeningen gedaan. Een kind leert zo spelenderwijs watervrij te worden en het geeft een goede basis voor zwemlessen in de toekomst. (meer…)

Specials

Zwemmen_GF_004

Wij verzorgen een aantal speciale zwemlessen en- activiteiten voor kinderen denk daarbij aan peuterzwemmen en onze cursus Ice-Alert. (meer…)