Leerzame en plezierige zwemlessen voor kinderen en volwassenen in Amersfoort!

Peutersurvival Zwemmen

Nederland is een waterrijk land overal om ons heen is vaak water te vinden. Om deze reden willen wij kinderen die nog niet kunnen zwemmen op een leuke manier leren om zich te redden na een val in het water. 

De kinderen leren tijdens het survivalen nog geen echt zwemslagen als borstcrawl en schoolslag. Maar ze leren hoe ze na een val in het water boven kunnen komen en hoe ze zich naar de rugligging kunnen draaien, om adem te halen. En hoe ze vervolgens terug kunnen peddelen naar de kant. Daarmee leren de peuters vaardigheden die hun reddingskans en overlevingskans na het te water raken, vergroten.

De vaardigheden die hiervoor nodig zijn worden steeds verder uitgebreid, zodat uw kind zich in steeds moeilijkere omstandigheden kan redden om uiteindelijk zelfredzaam te zijn in alle omstandigheden. Wat uiteraard ook een hele goede basis geeft voor het ABC diploma. Tijdens de lessen worden de kinderen optimaal begeleid door ervaren zweminstructeurs en wordt de oefenstof steeds aangepast aan het niveau van het individuele kind.

Voor wie: De lessen zijn geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar die niet bang zijn voor water.
Wanneer: De lessen starten na de grote vakantie op vrijdag ochtend.

Neem vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)6 28 76 25 85 of vul het contactformulier of inschrijfformulier in. Na ontvangst nemen we zo snel mogelijk contact met je op.