Leerzame en plezierige zwemlessen voor kinderen en volwassenen in Amersfoort!

Zwemles tussen de kampioenen

Vanaf vandaag 21 november loopt onze nieuwe zwemcampagne “Zwemles tussen de kampioenen”. In Zeist, Den Dolder, Driebergen-Rijsenburg, Doorn, Leersum, Amerongen en Maarn kom je ons gedurende 2 weken tegen op de displays langs de weg. Om die reden hebben we de speciale campagne website zwemlesinzeist.nl gelanceerd waarop alles over deze zwemlessen te vinden is en waar direct ingeschreven kan worden. Maar ook in deze website vind je alle informatie hierover en kun je je kind inschrijven.

In het zwembad van de KNZB Zeist kunnen kinderen namelijk weer terecht voor zwemlessen. Get Flexible verzorgt daar alle zwemlessen aan de hand van het programma SuperSpetters. Dit is een door de KNZB ontwikkelde super methode. Je kind leert in kleine groepjes van minimaal 4 kinderen met veel persoonlijke aandacht en een vaste instructeur op 2 vaste tijden per week zwemmen tussen de kampioenen. En kan zo binnen 10 maanden het SuperSpetters diploma behalen. Dit diploma staat gelijk aan het A, B en C diploma. De nieuwe lessen beginnen in januari! Maar instromen kan altijd.

We nodigen iedereen uit om tijdens de lessen een kijkje te komen nemen en kennis te maken met ons, het zwembad en de locatie en wie weet kom je een kampioen tegen! Klik hier voor de tijden waarop wij aanwezig zijn in Zeist.

6a2c6d93-8b39-4883-857f-18cf7876f089-2

Zwemles in Zeist bij KNZB bad